Shirtfinisher Eagle 2.0 zorgt voor extra klandizie

 

Pony shirt finisher eagle 2.0 the nr1 in the world by dutch laundry groupDe revolutionaire shirt-finisher met of zonder stoom van PONY

Meer klandizie en de allerbeste kwaliteit

2 maanden geleden hebben wij bij 1 van onze klanten een hagelnieuwe SHIRTFINISHER geplaatst van PONY

” THE EAGLE 2.0 shirtfinisher “

Deze klant had voorheen een eenvoudige blaaspop staan waar de kwaliteit niet om naar huis te schrijven was. Klanten waren gewoonweg niet tevreden terwijl de prijs per shirt  € 2,25 was. Via via is deze klant met de Dutch Laundry Group in contact gekomen.

Het bezoek

1 van onze technisch onderlegde vertegenwoordigers heeft een bezoekje gebracht aan de klant. Wij lusteren allereerst heel goed wat de klant wel wilt of perse niet wilt. Vervolgens geven wij een advies op basis van de wensen van de klant. Op het gebied van shirtfinishing is de PONY EAGLE 2.0 shirtfinisher een apparaat dat u verstelt zal staan van het gewenste resultaat. De bediening is uiterst eenvoudig door de voorgeprogrammeerde programma’s

De betaling

De klant wilde maar wat graag onze shirtfinisher Eagle 2.0 van Pony tot zijn beschikking hebben maar het financiële plaatje was niet helemaal compleet. Gelukkig voor de klant kan de Dutch Laundry Group in eigen beheer een financiering op maat aanbieden.

De financiering

Er zijn verschillende soorten financiering mogelijk.

Er bestaat de mogelijkheid om het apparaat in bijvoorbeeld 5 jaar tijd terug te betalen. Het is ook mogelijk om het apparaat versneld af te lossen als u bijvoorbeeld een financiële meevaller heeft gehad. Maar wij bieden ook een concept aan dat u het apparaat ter beschikking krijgt en een vast bedrag per gestreken shirt betaald. Met een vastgesteld minimum shirts per week. Genoeg mogelijkheden waarbij de Dutch Laundry Group samen met u tot de beste oplossing kunnen komen.

De levering

De Pony shirtfinisher Eagle 2.0 is bij deze klant geleverd zonder stoomverwarming. Dat betekent dus een volwaardige “shirtfinisher” maar dan zonder stoomaansluiting ( alleen elektrische verwarming …..) Dutch Laundry Group verzorgt de plaatsing van de shirtfinisher en/of kragen manchettenpers. Wilt u dat wij de energievoorziening ook voor u aan leggen dan is dat natuurlijk ook gewoon mogelijk. De shirtfinisher moet worden aangesloten op een compressor en heeft stroom nodig. ( In geval van een stoommodel is er ook een stoom- en condensleiding nodig)

Wij gaan pas weg als alles naar behoren functioneert en is getest.

Elektrisch en ECO stand

Ja dat klopt en dan staat deze shirtfinisher ook nog op de ECO-stand te werken. De ECO stand zorgt ervoor dat de finisher minder stroom opneemt waardoor u stroomvoorziening niet verhoogt hoeft te worden. De afwerktijd van 1 shirt kan worden ingesteld en varieert van 20 seconden tot de tijd dat u wenst (geheel vrij instelbaar) Door de terugwinning van de warmte gebruikt deze shirtfinisher ook veel minder energie.

Ondersteuning

Welk bedrijf kunt u nou nog bereiken na kantoortijden of kunt u via whatsapp een vraag sturen en krijgt u gewoon een antwoord terug. Dutch Laundry Group is er voor u. Door een geavanceerd telecommunicatie systeem zijn wij 24/7 bereikbaar en zullen wij u zo snel als mogelijk hetzij met advies en technische kennis weer op weg helpen. Lukt dat niet dan komen wij natuurlijk gewoon zo snel mogelijk langs.

Uw apparaat, ons apparaat

Uw apparatuur of het nu een industriële wasmachine, droger, mangel, reinigingsmachine of shirt finisher is, uw apparaat blijft altijd een beetje van ons. En dat ziet u terug in onze methode van werken. Wij verkopen alleen apparatuur waar wij geheel achterstaan. Bij service zullen we u apparatuur met de grootste zorg behandelen. ( soms praten we er ook tegen, maar zo zachtjes dat niemand het hoort 😉

Extra klandizie

Het mooie van het gehele concept is dat wij van u mogen merken dat u tevreden bent over onze apparatuur en daardoor ook uw klandizie ziet stijgen. De klant waarbij deze shirt finisher is geplaatst heeft zijn klandizie explosief zien stijgen. De klant had eerst een blaaspop waarbij hij geen enkele klant meer mee overhield na de het in bedrijfstellen van de nieuwe shirtfinisher komt klant na klant met tientallen overhemden / blouses en polo’s in de winkel om deze professioneel te laten strijken. De prijs is zelfs verhoogt van € 2,25 naar € 2,95 voor de klant was dit geen probleem als het eindproduct maar goed is. Onze klant heeft inmiddels al meer dan 700 overhemden, blouses per week.

Wilt u ook alles weten over onze producten en service.

U kunt natuurlijk ons contactformulier invullen, maar bellen of mailen naar ons email adres kan natuurlijk ook.

Telefoonnummer Nederland:  085-0654891

Telefoonnummer België : 0031-850654891

email: info@dutchlaundrygroup.com

Contact formulier

 

Hieronder staat een promo filmpje van de EAGLE 1.0,  in het filmpje eronder ziet u hoe versie 2.0 is vernieuwd met een andere lijst aan de voorzijde met geïntegreerde besturing aan de voorzijde en aan de zijkanten de automatische klemmen met teflon bekleding.

 

Documentatie:

De nieuwe innovaties van de EAGLE 2.0

EAGLE_web_1