Dutch Laundry Group en Sint Maarten

Ondernemers voor ondernemers.

Dutch Laundry Group heeft samen met de fabrikant FAGOR, DANUBE, TOLON, PONY, MULTITEX besloten om de getroffen ondernemers in de wasserij / stomerij sector en hotel sector op Sint Maarten te helpen. Er lopen al een aantal aanvragen voor industriële wasmachines, industriële drogers, industriële mangels, reinigingsmachines en afwerkapparatuur.

De koppen bij elkaar

Dutch Laundry Group heeft samen met de fabrikanten om de tafel gezeten na een aantal aanvragen vanuit Sint Maarten. Wij vinden het daarom een goede zaak als deze getroffen ondernemers weer snel aan de gang kunnen in een eventueel tijdelijk onderkomen.

Non Profit

Ondernemers er weer bovenop helpen betekent voor ons dat we er ook echt helemaal niets op willen verdienen. Daarom zijn er speciale afspraken gemaakt met onze fabrikanten om de ondernemers op Sint Maarten op zowel het Nederlandse deel als Franse deel zo goed als mogelijk te kunnen helpen met nieuwe apparatuur tegen kostprijs.

Heeft u kennissen of familie op Sint Maarten

Graag zouden wij met getroffen ondernemers in contact komen om ze te helpen met de benodigde wasserij / stomerij apparatuur. Dutch Laundry Group heeft heel veel contacten hier in Europa en wij zijn bereid om ons steentje bij te dragen. Heeft u kennissen op Sint Maarten aarzel dan niet om contact op te nemen. Mogelijk kunnen we transporten dan ook gezamenlijk laten verlopen.

Industriële apparatuur voor wasserij, stomerij, wassalon, hotel

Wij leveren alleen industriële apparatuur, dus een huishoudmachine kunnen wij u helaas niet mee helpen. Hygiëne is belangrijk daarom vinden wij van de Dutch Laundry Group dat het opzetten van de wasserijen een grote prioriteit heeft.

Zelf een steentje bijdragen

Wilt u zelf een steentje bijdragen aan de wederopbouw van Sint Maarten dan kunt u uw bijdrage d.m.v. deze link:

https://doneer.rodekruis.nl/orkaan-irma

Hoe kunt u ons bereiken

U kunt contact met ons opnemen door te bellen met :

+31 – (0)850654891

info@dutchlaundrygroup.com

Of klik op deze link om het contactformulier in te vullen

Contact