CHALLENGE WETCLEANING 2018

IT’S CHALLENGE TIME !!!!!
 

CHALLENGE WETCLEANING 2018

Dutch Laundry Group daagt alle concurrenten APPARATUUR EN REINIGINGSPRODUCTEN uit om mee te doen aan de CHALLENGE WETCLEANING 2018

Natreinigingsdagen / Wetcleandagen / Inovatiedagen

 
Bent u als reiniger of leverancier ook helemaal klaar met die WETCLEAN INNOVATIE DAGEN die gehouden worden bij 1 leverancier van machines en maar 1 zeepleverancier !!!!
 
Zonde van uw tijd, pure tijdverspilling, want zijn er nog slechte producten en zijn er nog slechte machines ?????

Vergelijken

 
Wat u als reiniger wilt is vergelijken welk product sluit er het best bij u aan?
Welke machine geeft volgens u het beste resultaat en heeft de beste bediening.
(dit kan natuurlijk onderling bij elke reiniger anders zijn)

Het idee werd geboren tijdens de Worksopdag 2018

 
Tijdens de laatste WORKSOPDAG is er gesproken over NATREINIGING. Om mij heen hoorde ik veel gebrom en gemopper. Dit kwam onder andere van reinigers maar ook van machine leveranciers en ook hoorde ik wat oergeluiden uit de mond van sommige zeepleveraciers. Geluiden waarbij opgemaakt kon worden dat iedereen een andere kijk heeft op WETCLEAN. Helaas werd het vragenrondje achteraf na 2 vragen snel afgebroken maar mogelijk hadden we er dan nu nog gestaan.

Uw visie op WETCLEANING en waarom anders ?

Maar juist uw mening en ervaringen kunnen de WETCLEAN RESULTATEN een positieve BOOST geven. Ook dat willen we horen tijden de WETCLEAN CHALLENGE 2018
 
Wij denken namelijk dat u als reiniger de echte professor bent op het gebied van nat reinigen. De instanties die zijn begonnen met natreinigen dat bent uzelf of dat was uw voorganger in uw stomerij. Alles kwam tevoorschijn flesjes dreft, ammoniak, handzeep, wasbenzine en weet ik veel wat er allemaal op de machines vroeger stond zelfs pillen “sterident”om je kunstgebit mee wit te maken.

Ombouw van simpele machines tot WETCLEANING 0.1

Op machines met timers moesten knoppen worden gebouwd om van alles met de hand te kunnen aanpassen. De een wilde dat de machine niet draaide met vullen en leeglopen. De andere wilde een knop om handmatig meer water te pakken. Thermostaten waarbij de temperatuur met de hand kon worden ingesteld. We hebben heel wat gaten geboord in machines om ze naar uw wens te maken. Na de introductie van de vrij-programmeerbare computers was dit allemaal een stuk makkelijker.

Maar toch was het niet goed genoeg

Maar ja u raad het al net die ene functie zat er net weer niet op. Maar geen nood daar kwamen we weer. Extra programma stapje erbij en nog een extra schijn stap en ja hoor het was weer goed en wat nou als we de afvoerklep veranderen voor een Normaal gesloten klep om dan konden we precies weer iets omzeilen. ‘s-nachts schrokken we wakker en hadden we weer een lumineus idee gedroomd om deze de volgende dag ergens op te bouwen.

Producten voor “WETCLEANING”

Fabrikanten van zeepleveranciers maken tegenwoordig hele mooie producten maar u wilt graag het beste product voor de beste prijs en dat geldt natuurlijk ook voor uw apparatuur als natwasmachine en drogers. Speciale natreinigingsmachines ????

Alle machines van ons zijn WETCLEANING machines

Onze fabrikant heeft er voor gekozen om 1 computer te ontwikkelen waar alles mee gedaan kan worden. Goedkopere productie en machines die allemaal geschikt zijn voor wetcleaning en gewoon wassen. Andere fabrikanten kiezen ervoor om een computer te maken waar je eigenlijk alleen maar mee kan wassen en een andere computer waar je ook mee kan wetcleanen.

Challenge alleen het beste van het beste

Tijdens een Challenge zullen de leveranciers apparatuur en zeepproducten laten zien die het beste van het beste zijn.
Samen komen we dus veel verder dan een of andere instantie die we niet kunnen volgen en die mogelijk ook weinig van de praktijk af weet. Want voordat de challenge begint kunnen we bepaalde zaken over de WETCLEANING met elkaar doornemen.
 

Wat is de WETCLEANING CHALLENGE 2018 ???

 
  • Meerdere leveranciers / fabrikanten van WETCLEANING machines zetten hun machines neer op NEUTRAAL terrein.
  • Meerdere leveranciers / fabrikanten van WETCLEANING producten komen met hun reinigingsmiddelen naar deze dag.
  • Iedere machine leverancier / merk / stelt 1 machine ter beschikking.
  • Iedere zeepleverancier komt met haar speciale Wetclean reinigingsproducten en stelt voor ieder merk 1 set beschikbaar met de zelfde doseringen.
  • De machines worden gevuld met speciale testdoeken en van te voren met elkaar afgesproken kledingstukken ( allemaal van hetzelfde)merk en type)
  • Alle machines worden tegelijkertijd aangezet en dit wordt herhaalt voor ieder reinigingsproduct totdat we alle producten zijn gebruikt.
  • Doseren gebeurt met maatbekers, heeft u meerdere producten nodig voor het zelfde Wetclean proces geen probleem uw bepaald zelf uw proces maar voor iedere machine moet dit hetzelfde zijn
 

Wat wordt bijgehouden:

Tijdsduur gehele wasprogramma
Aantal producten die nodig zijn
etc. etc.
 
Er worden geen cijfers gegeven en er worden ook geen winnaars uitgeroepen.
 
Alle resultaten worden naast elkaar gelegd dit kan dan per machine maar ook per reinigingsproduct.
 
Het oordeel is aan de bezoeker want deze kan precies zien of een product doet wat er voor hem of haar belangrijk is. Ook kan de bezoeker zien of een bepaalde machine gebruiksvriendelijk is naar zijn of haar maatstaven ook kan de reiniger navragen wat de kosten zijn per cyclus.
 
IT”S CHALLENGE TIME 
 
ARE YOU IN,OR ARE YOU OUT
 
TRANSPARANTER KAN NIET RESULTATEN ANNO 2018
 
LOCATIE ONDERLING MET ELKAAR TE BEPALEN (op neutraal terrein)
 
KOSTEN WORDEN ONDERLING VERDEELD
 
Een gezellige dag met muziek hapje en drankje en dat voor de bezoeker helemaal GRATIS !!!!!
 
info@dutchlaundrygroup.com

Bellen : 085-0654891

Dutch Laundry Group denkt met u mee

telefoon: 0850 654 891
info@dutchlaundrygroup.com

call outside The Netherlands : 0031 – 850654891

 

wetclean challenge 2018