Bedrijfskleding wassen in uw eigen bedrijf !

Bedrijfskleding wassen in uw eigen bedrijf kan voor u heel veel voordelen geven. Dutch Laundry Group levert al jaar en dag aan wasserijen, stomerijen, wassalon, instellingen maar ook aan bedrijven die zelf de was verzorgen.  Industriële wasmachines, drogers, mangels, strijkapparatuur en accessoires die van uw werkvloer een volwaardige wasserij maken.

Wanneer is het interessant om zelf in het bedrijf te wassen

handoeken wassen

Dutch Laundry Group levert industriële wasmachines en drogers met een inhoud vanaf 7 KG tot maar liefst een inhoud van 400 KG. Eigenlijk kan het reinigen van uw textiel altijd interessant zijn voor uw bedrijf of instelling. In dit geval maakt het niet uit  of het nu gaat om 2 of 3 overalls per keer of veel grotere aantallen. Dus een ruimte met 1 wasmachine en of 1 droger kan voor u al heel voordelig uitvallen.

 

Moet u een expert zijn om te kunnen wassen?keukenkleding wassen

Moet u een expert zijn om uw textiel in eigen beheer te wassen? Nee zeker niet ! De industriële wasapparatuur en drogers van de Dutch Laundry Group zijn zo ontworpen dat zelfs een kind de was kan doen. Door ingebouwde technieken doet de machines eigenlijk alles uit zichzelf. Het enigste wat u moet doen is de machine vullen met textiel, de deur sluiten en het juiste programma kiezen. Zodra u op start drukt geeft de machine ter bevestiging aan welk programma u heeft gekozen (PROGRAMMANAAM) Tevens ziet u gewoon in het Nederlands hoe lang de programmaduur is. De machine gaat nu alles zelf doen, water toevoegen, zeep toevoegen. Het eindsignaal klinkt zodra de machine klaar is. En de droger die ook van alle gemakken is voorzien doet de rest voor u.

Energiezuinigfagor dryer

Nou en of, Dutch Laundry Group heeft alleen maar machines die werken met de allernieuwste technieken. Dit betekent dat de wasmachines, drogers en mangels een van de zuinigste machines zoniet de zuinigste machines zijn die leverbaar zijn. Uw wasmachine werkt standaard met warmwater en koudwater en zal dit op de graad nauwkeuring moduleren. Het waterniveau kan per KG wasgoed worden aangepast. Het zeepverbruik gebeurt automatisch en is ook per programma voor u ingeregeld. Eco friendly programma’s zijn standaard ingebracht en kunnen geheel naar uw wens worden ingeregeld.

Robuusttolon droger dutch laundry group

Apparatuur waar u van op aan kan en tegen een stootje kan. Al onze apparatuur is voorzien van robuuste deuren en de trommels vervaardigd uit roestvrijstaal. Plastic laten wij aan de concurrent over daar beginnen wij niet aan. De Dutch Laundry Group heeft ook alleen machines in het pakket die voor professionele en industriële toepassingen zijn gebouwd. Omgebouwde huishoudmachines komt u bij ons dan ook niet tegen.

Aparte schoon vuil ruimtesfagor barrier washer

Kiest u ervoor om nog een stapje verder te gaan en wilt u uw kleding in een aparte vuile ruimte aanbieden en vervolgens na het wassen in een andere ruimte uitnemen. Ook dan hebben wij machines voor u die aan uw eisen voldoen. Ons Barrier wasmachines zijn uitgevoerd met 2 deuren waarbij u deze kan vullen via de (vuile kant) en kan legen via de (schone zijde).

Meer dan genoeg keus

Wij hebben voor iedere vraag altijd een passend en betaalbaar antwoord. Onze deskundige salesmanagers en technische medewerkers helpen u graag verder.

 

keukenkleding wassen

 

 

 

Tel: 085-0654891

info@dutchlaundrygroup.com