Universele stoompop model MGC Standaard hoes 1300mm hoog

PONY-etalagepoppen zijn ontworpen om alle soorten bovenkleding te strijken. Ze worden zowel in was- als kledingwinkels gebruikt. Afhankelijk van de geïnstalleerde mat hebben we de mogelijkheid om vrijwel alle kledingproducten te strijken. De gebruikte microprocessorbesturing maakt de bediening veel eenvoudiger. De programmering van de werkcyclus vindt plaats op het bedieningspaneel met een LCD-scherm. De volledige werkcyclus bestaat gewoonlijk uit vier fasen: 1 – verdamping, 2 – verdamping met luchtblazen, 3 – pauze, 4 – luchtblazen om het product te drogen.

Het is belangrijk dat de besturing het mogelijk maakt automatisch te combineren, uitgevoerd volgens de werkcyclus van het programma, met de huidige handmatige correctie van de duur van fase 1 en / of 2. Het geluid van de verdampingscyclus wordt verminderd door het gebruik van speciale kleppen. PONY-etalagepoppen worden geproduceerd in versies met een ingebouwde stoomgenerator of voor aansluiting op de centrale stoom.

BESCHIKBARE MODELLEN VAN MANEKINS

PONY MGC

Universele mannequin met ingebouwde stoomgenerator met een ketelinhoud van 9 of 20l. De optie die wordt geboden om het verwarmingssysteem op te splitsen in twee onafhankelijke secties, stelt u in staat het energieverbruik te verminderen. Het apparaat moet worden aangesloten op een externe waterbron

 

 

 

 

Met 9 ltr of 20 ltr boiler. Inclusief voor en achterklem en mouwspanners. Computer bediening met 10 programma’s. Schouderbreedte 350/530mm. Automatisch verstelbare luchtstroom. 1 Pk ventilator.

Optioneel verkrijgbaar met dubbel verwarming element (20 ltr boiler), aansluitbox GFV inclusief Junior 2 strijkbout of stoom borstel, 1,7 Pk ventilator, waterspray pistool, stoompistool, luchtbediende mouwklemmen. Verschillende dummy’s verkrijgbaar.