Totaalconcept grootkeuken en wasserij

Dutch Laundry Group is volledig gericht op het inrichten van wasserijen voor onder andere verpleeghuizen, gevangenissen, tbs-klinieken, instellingen, hotels, restaurants, stomerijen, wasserijen en in-house laundry’s.

Totaal concept grootkeuken en wasserij

Steeds vaker krijgen wij de vraag of het mogelijk is om een totaalconcept aan te bieden bij onze klanten. Een totaalconcept dat bestaat uit het inrichten van de gehele bedrijfskeuken in combinatie met het inrichten van de gehele wasserij maar ook op zichzelf staande industriële wasmachines / drogers per verdieping.

Fagor industrial

Fagor industrial is onze partner als het gaat om professionele en industriële wasapparatuur. Fagor is sinds jaar en dag ook een van de grootste leveranciers als het gaat om grootkeuken apparatuur. Deze apparatuur wordt vervaardigd in maar liefst 12  fabrieken die wereldwijd gevestigd zijn. De grootste fabriekshallen staan bij het hoofdkantoor in Bilbao.

Robuust en Hygiëne

Het merk Fagor industrial staat bekend om de robuuste werking gecombineerd met de modernste technieken. Apparatuur die zeer eenvoudig te bedienen is. Hygiëne staat hoog in het vaandel bij Fagor en daar is bij iedere apparaat over nagedacht. Eenvoudig te reinigen bedrijfsapparatuur vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal.

Dutch Laundry Group & VOC Grootkeukens

De twee handelsnamen passen heel goed bij elkaar als we aan vroegere tijden denken. Maar ook de denkwijze is van beide bedrijven hetzelfde. Wij houden van aanpakken, maar voordat we dat doen luisteren wij heel goed naar uw wensen. Wij geven u vervolgens een advies op maat waar u wat mee kan.

Dutch Laundry Group is een initiatief van 3 bedrijven die de handen in een hebben gestoken. Al meer dan 25 jaar zetten wij ons iedere dag in om schitterende wasserijen, stomerijen, wassalons en in-house wasserijen in te richten en te onderhouden. Grote en kleinere locaties, bij Dutch Laundry Group is iedereen van harte welkom.

VOC Grootkeukens is groot op het gebied van het inrichten en onderhouden van grootkeukens. Denkt u aan High Speed Ovens, Combisteamers, vriezers, wijnkoelers, complete kookunits zoals de Symphony of de allernieuwste 900 KORE range. Hoogwaardige producten voor de inrichting van uw gehele bedrijfskeuken.

Fagor, een merk waar op u kunt vertrouwen

Al uw apparatuur van hetzelfde merk, een merk waar u op kunt vertrouwen en waar uw organisatie veel plezier van zal hebben. Eén telefoontje, email of whatsapp bericht en wij regelen alles voor u.

HOST Milaan 20-24 oktober 2017

host milano fagor dutch laundry group

 

 

 

De 40e editie alweer van HOST deze beurs is de grootste voor de Horeca , foodservice, retail, distributiekanaal en hotelindustrie. Dit is de favoriete bestemming van de topspelers voor het aanbieden van een voorbeeld van innovaties in de technologie in voedsel apparatuur , food producten alsmede op het gebied van formats, design en lifestyle maar ook onze industriële wasapparatuur inclusief een aantal specials zullen worden getoond. De beurs is van 20 tot en met 24 oktober 2017, Milaan wordt opnieuw de ‘hoofdstad van de professionele gastvrijheid’.

DLG en VOC en FAGOR op de HORECAVA  8-11 januari 2018

horecava

 

 

 

Samen 1 grote stand waar u onze apparatuur kan zien, aanraken en testen. De voorbereidingen voor de Horecava zijn al in volle gang en wij hopen u te mogen begroeten op onze gigantische stand op de Horecava. Wij zullen onze klanten blij verrassen met de nieuwste innovaties op was-droog-strijkgebied en natuurlijk onze grootkeuken apparatuur.

Verbouw of bouwplannen

Heeft u verbouw of bouwplannen zoekt u als bouwbedrijf een betrouwbare partner met kennis in huis voor uw grootkeuken en wasserij. Wij staan u graag te woord met raad en daad.

U kunt ons bereiken onder nummer:

Dutch Laundry Group: 085-0654891

info@dutchlaundrygroup.com

VOC Grootkeukens:   020-3032080

info@vocgk.nl

Laundry & Cooking = FAGOR INDUSTRIAL

fagor professionele bedrijfswasmachineFagor symphony grootkeuken