Over ons

Welkom bij de Dutch Laundry Group.,

Dutch Laundry Group is de specialist op het gebied van reinigingsmachines, industriele wasmachines, industriele drogers, strijkapparatuur en afwerkapparatuur zoals strijktafels, persen, shirtfinisher end. Wij leveren aan stomerijen, wasserijen, confectie-industrie, recreatie, wellnesscentrum, horeca, in-house wasserijen… eigenlijk iedereen die betrouwbare industriële en robuuste apparatuur zoekt.

Dutch Laundry Group een combinatie van meerdere bedrijven die de krachten hebben gebundeld. Meerdere merken zitten er in ons pakket voor iedere doelgroep hebben wij de perfecte machine. Sinds 2009 is daar het dealerschap voor Pony afwerkapparatuur uit Italië en Itsumi overhemden persmachines uit Japan bijgekomen en in 2015 kwam MultiTex reinigingsmachines uit Duitsland er bij. Maar ook de mulde mangels van de merken LACO, SECOM en LAPAUW leveren wij al sinds jaar en dag. Onze indsutriele wasmachines, drogers en mangels leveren wij van de meren FAGOR, DANUBE en TOLON.
Tevens leveren wij alle onderdelen en accessoires voor deze machines waarvan een groot gedeelte direct uit voorraad.
Wij leveren, plaatsen en onderhouden deze apparatuur. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren of financieren van uw nieuwe apparatuur tegen zeer gunstige voorwaarden.

Voor tweedehands apparatuur en acties kijkt u bij aanbiedingen.

Kijkt u gerust even rond op onze site en bel of mail ons als u meer informatie nodig heeft.

Voor de Benelux zijn wij op zoek naar wederverkopers. Indien u interesse heeft om onze machines te verkopen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.