Het laatste nieuws van DLG

Op onze facebook pagina van de Dutch Laundry Group laten wij u zien welke machines wij onlangs hebben geplaatst. Ook houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws in onze branche.

Zoals de nieuwe generatie reinigingsmachine van onze fabrikant FIRBIMATIC.

Onze fabrikant Firbimatic is marktleider als het gaat om moderne reinigingsmachines. De machines worden in Europa vervaardigd met de modernste technieken en hoogwaardige materialen.

Regelmatig nemen wij klanten mee naar onze fabrikant om te zien met welke zorg de apparatuur wordt opgebouwd. We volgen het productieproces vanaf de tekentafel waarna de geautomatiseerde laserrobots het plaatmateriaal op maat maken. Uiteindelijk komen we bij het eindresultaat. DE FIRBIMATIC REINIGINGSMACHINES…..

Uiteraard doen wij dit ook met onze leverancier voor mangels en insteekmachines en vouwers.

De Laco mangels worden vervaardigd in Belgie. Voor de vouwmachine, insteekmachine en badstofvouwers hebben we een samenwerking met een fabrikant in Nederland. Foltex is onze leveranciers als het gaat om hoogwaardige insteekapparatuur, badstofvouwers en vouwers voor platgoed.

Industriële wasmachines en drogers en singelmangels vertegenwoordigen wij van FAGOR INDUSTRIAL. Dit merk valt onder de Onnera Group. De Industriële wasapparatuur wordt vervaardigd in o.a. Spanje en Frankrijk maar de andere divisie zitten verspreidt over de gehele wereld.

Bekijk ook onze facebook pagina eens op uw gemak wanneer u tijd heeft.

Voor nog meer nieuws van de dag….

https://www.facebook.com/DutchLaundryGroup/