Tolon

 

TOLON wasapparatuur stopt nooit met presteren en het is precies om deze reden dat zij sinds 1937 leider zijn in het fabriceren van industriële wasmachines, drogers en vouwmachines. De voornaamste voordelen van de TOLON-machines zijn hun veelzijdigheid.

Veelzijdig en compact

TOLON heeft een breed scala van wasmachines, waaronder 10kg, 15kg, 20kg, 40kg, 60kg en 110kg machines. Tolon heeft wasmachines ontworpen die de tijd- en ruimtebeperkingen oplossen waardoor veel wasserijen hun volle potentieel niet bereiken. De kleinere modellen zijn gebouwd met compacte afmetingen om ervoor te zorgen dat bedrijven met beperkte ruimte op hun maximale capaciteit werken.

Efficiëntie

De grotere modellen zijn gebouwd met efficiëntie in het achterhoofd, en zijn gemaakt om uren achter elkaar te werken en te voldoen aan de behoeften van drukke wasserijen. Geen klus is te zwaar voor deze prachtige TOLON wasmachines

TOLON drogers

Naast de wasmachines, produceert TOLON ook een reeks droogmachines, waaronder 20kg, 40kg, 60kg en 110kg machines. Het belangrijkste kenmerk van de TOLON drogers zijn de revolutionaire schuifdeuren, die het probleem oplost om maximale efficiëntie te bereiken in kleine werkruimtes. Door het elimineren van deze extra ruimte  die bij andere merken nodig is voor het draaien van vuldeuren, zorgt TOLON ervoor dat uw wasserij het maximale potentieel bereikt.

Duurzaam en betrouwbaar

We weten dat u serieus bent met uw waszaken, daarom heeft u een fabrikant nodig die zo serieus en zo gewijd is aan uitmuntendheid als u bent. Als familiebedrijf zet TOLON zich vooral in voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Door nauwlettend aandacht te besteden aan elk detail en nooit hun kwaliteitseisen te verlagen, garandeert TOLON een minimalisering in service en reparaties. In feite zijn wij bij UCP zo vertrouwd met de standaard die door TOLON, elk van hun machines met de hand in hun Europese fabrieken gemaakt, dat we een levenslange garantie aanbieden op de trommelas van alle machines.

Tolon en de Jensen group

Zes jaar geleden heeft de JENSEN GROUP een overeenkomst gesloten met TOLON om 49% van het bedrijf te verwerven. Sindsdien heeft The JENSEN GROUP geholpen om van TOLON’s stand-alone wasmachines een wereldwijd merk te maken.  Uw behoeften zijn belangrijk voor ons, en daarom adviseren wij de TOLON wasmachines en drogers. Ze zijn compact, high tech, gebruiksvriendelijk en praktisch.

Gemak dient de mens

We weten dat het niet makkelijk is om een ​​wasserij te runnen, dus waarom maakt u het uzelf niet makkelijker door TOLON te vertrouwen om hun betrouwbare en efficiënte machines aan te schaffen zodat uw bedrijf weer optimaal kan functioneren? Wij, bij UCP, bieden u graag TOLON-producten aan.

[responsive]

 

 

 

[/responsive]

 

Bekijk hier alle producten van Tolon.

Dutch Laundry Group en Tolon een Sterk Team

TOLON IS COMING …..Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat TOLON de plaatsvervanger is van uw huidige wasmachine en droger merk.Sommige van u zijn er nog niet achter… andere die weten het al een tijdje.Die machine die vroeger bij u jaren lang dienst deed met af en toe een probleempje is niet meer. Deze zijn vervangen het enigste wat nog over is zijn de merknamen maar uw machines zijn TOTAAL veranderd.Weet u nog toen uw oude verkoper tegen u zei …Dat zijn machine gemaakt was met een extra dikke trommelas en de dempers die waren van MONROE ….Voorbij allemaal voorbij goedkopere productie, massa productie, die grote dempers werden vervangen voor 6 kleinere dempertjes naast elkaar. U weet wel die dempertjes die ook in een huishoudmachine zit maar dan doen ze er 6 naast of achter elkaar.ZONIET BIJ TOLON…De lagers worden hoogwaardig beschermd door een ceramisch gecoate gedeelte op de as in combinatie met silicone afdichtingen. Heavy-Duty zoals u mag verwachten van een industriele wasmachine.Extra grote stevige deur die volledig open kan waardoor u de machine makkelijker kan beladen en ontladen dan ooit.Kleurenscherm die waarmee u het hele programmaverloop in een oogopslag kan zien en u bij een mogelijk probleem met foto's en tekst snel weer verder kan helpen. ( bijvoorbeeld als u de waterkraan nog dicht heeft staan)Indicatieled deze geeft de status van de machine weer en deze kan u al veraf aflezen door bepaalde signalen.Drogers met de zeer handige sliding doors en slimme stoffilter deur met kijk venster. Ook het indicatie scherm geeft hier de status van de machine weer.KORTOM TOLON HEEFT HET ALLEMAAL.Dutch Laundry Group laat u graag met de STATE OF THE ART apparatuur van TOLON kennismaken. Heeft u een offerte van een ander merkHeeft u een machine in te ruilenHeeft u pas een machine gekocht, maar bent u niet tevredenHeeft u plannen om uw gehele machine park te vervangen.Dutch Laundry Group…Telefoon : 0850 654 891info@dutchlaundrygroup.com#selfservicelaundry#kwaliteitsmachines#DutchLaundryGroup#Kwaliteitsmachines#Drogersmetslidingdoors#Heavydutywasmachines

Geplaatst door TolonNederland op Donderdag 5 april 2018