LG Commercial

LG Commercial - UCP bv

LG COMMERCIAL LAUNDRY

 

Uw klanten verwachten perfecte kwaliteit. U heeft daarom goede machines nodig. Met snelle of intensieve was programma’s kunt u alle soorten wasbare textiel wassen. De machines zijn energie zuinig, eenvoudig in gebruik en kunnen worden uitgerust met automatische zeepdosering (optioneel). LG Commercial machines zijn efficiënt en betalen zichzelf zeer snel terug.

 

Ruimte besparend

LG Commercial wasmachines en wasdroger zijn ruimte besparend en sommige modellen hebben zelfs de extra mogelijkheid om de wasmachine en wasdroger te stapelen. Ergonomisch zeer goed, met gescheiden bediening in het midden.

Innovatie

Het innovatieve design en moderne constructie is gemaakt voor intensief en dagelijks gebruik. Met één knop per programma, kan het bijna niet simpeler. Ieder programma kan naar uw wensen worden aangepast.

Direct drive

De wasmachine is uitgerust met de gepatenteerde “direct drive” motor. Geen aandrijf snaren, perfect gebalanceerd, ongeëvenaarde stabiliteit en een laag geluid niveau.

Energie zuining

De LG commercial pro lijn is gecertificeerd als “Energy Star”. De machines verbruiken het minste water en energie in zijn klasse en is daarmee de zuinigste op de markt!

Bel vandaag nog voor uw nieuwe wassalon

Dankzij LG Commercial kunnen wij u altijd een passend aanbod maken. Van de kleinste wasserette, tot het grote “LG Laundry Lounge” concept.

Klik hier voor de beschikbare LG brochures.

U kunt contact met ons opnemen door te bellen: +31-(0)850654891

Klik hier en vul nu ons contact formulier in.

emailen kan natuurlijk ook : info@dutchlaundrygroup.com

[responsive]LG commercial range - ucpbv[/responsive]