Laco kuipmangels

laco mangel 2.0

Laco mangel met kuip (mulde mangels)

De mangel met een kuip (mulde), deze mangels werken met een rol met een bekleding van bijvoorbeeld Nomex onder deze bekleding zit springpress ( dit zijn veren die de druk op het linnen gelijkmatig verdelen.) De rol draait in een kuip ( Mulde) deze wordt verwarmd meestal met thermische olie die weer wordt verwarmd met een gasbrander d.m.v. elektrische verwarming. Het strijkresultaat is perfect doordat de rol uit 1 geheel bestaat en de kuip ( geen naden, geen verloop helemaal glad. Door de hydraulische cylinders die de kuip met maar liefst 25 bar tegen de rol drukken zal uw textiel ook strakker en stijver zijn met minder stijfsel. Ook de temperatuur blijft veel stabieler waardoor er op hogere snelheid kan worden gewerkt.

Wat is het verschil met een mangel met strijkbanden

Klanten die (momenteel) werken met een mangel met strijkbanden en problemen hebben met afdrukken op het textiel door de strijkbanden, schommelende temperaturen,gele plekken op het textiel. De LACO mangel is de mangel met het perfecte strijkresultaat voor u tegen een betaalbare prijs waarmee u een kwaliteitsproduct kan afleveren aan uw klant.

De LACO kuipmangel is verkrijgbaar in twee soorten met verschillende afmetingen

  • M-SERIE (muraal) voorzijde erin en voorzijde eruit
  • D-SERIE (doorvoer) voorzijde erin en achterzijde eruit

Laco comfort mangel

Daarnaast is er ook nog een LACO COMFORT mangel dit is een mangel die geheel door 1 peroon kan worden bediend. Bij de invoer zitten klemmen die uw lakens spreiden in de mangel wordt uw textiel geheel naar wens gevouwen. Uw textiel komt vervolgens in de stapelaar terecht die aan de rechterkant van de mangel bevindt. U kunt zich misschien wel voorstellen dat deze mangel u enorme kosten bespaard in personeel. Kwaliteit met 1 persoonbediening. Uw mangel kan binnen 2 jaar terug verdiend zijn.

Overige mangels zullen wij binnenkort op onze website plaatsen.