Industrieël

lavamac wasmachine droger mangels kopen

OPLOSSINGEN VOOR INDUSTRIE

Klik hier voor de BROCHURE

ZUIVELFABRIEKEN

Gist, verschillende soorten schimmels en bacteriën die in zuivelproducten zitten, kunnen uit kleding worden verwijderd door hygiënische machines met speciale programma’s. De bacteriën, gisten en schimmels zullen worden verwijderd en gedood.

Er zijn een aantal wijzigingen gemaakt op de computers voor een beter resultaat speciaal voor dit soort:

– Programma’s op maat, voor het verwijderen van resterende zuivelresten ter voorkoming van schimmel vorming.

– Stoom verwarming in plaats van elektrische verwarming.

– Automatische zeep-doserings pompen, wanneer u kiest voor ontsmetting of voor wasmiddel die anders is dan normale wasmiddelen.

– Wasmachine met vrij – programmeerbare microprocessor.

In het geval van gebruik in de zuivelfabriek is het raadzaam om de machine in een speciale ruimte te plaatsten (hygiëne). De schroeven en onderdelen worden allemaal gemaakt van RVS.

VLEESFABRIEKEN EN SLAGERS

De kleding die doordrenkt is met bloed en vetten, hebben nauwkeurige en hygiënische reiniging nodig. FAGOR heeft speciale hygiëne machines voor een nauwkeurige en schone was.

LUCHTHAVENS

Met de FAGOR systemen zullen doeken, dekens voor passagiers en niet te vergeten hoofdsteun hoesjes, probleemloos gereinigd worden.

BEDDENSPECIAALZAKEN EN MATRASFABRIEKEN

Hoe kunt u goed slapen en ontspannen als u niet zeker van bent de kwaliteit van uw bedden? Ontvlekken en reinigen van wol in combinatie met recycling van oude matrassen verdienen een speciale behandeling, dat is alleen mogelijk bij de speciale trommel vorm die geschikt is voor dit soort werk. Wassen met de specifieke programma’s die zijn ontworpen en ontwikkeld door FAGOR zullen hygiënisch worden uitgevoerd en de kwaliteit en de kenmerken van wol behouden.

OLIE EN EXTRACTIE PLATFORM

Stof, modder en olie kan alleen met een geschikt programma en een aanvullende voorwas worden verwijderd. FAGOR biedt machines met een krachtige draaiing van de trommel bij zowel hoge als lage temperaturen.