Lavamac Wasmachines, drogers, mangels

lavamac wasmachine droger mangels kopen

Professionele of Industriële wasapparatuur nodig? Neem gerust eens contact op. Onze Laundry Specialisten van de Dutch laundry Group adviseren u graag voor een wasoplossing op maat. De meest Robuuste wasmachines, drogers en mangels voor de kleine en grote toepassing. Wasserij totaaloplossing. Geavanceerde systemen. Uw wasserij onze zorg!

Regelmatig hebben wij tweedehands apparatuur op voorraad:

Van diverse merken zoals: Fagor, Imesa, Tolon, Unimac, SpeedQueen, Ipso, Lavamac, Primus, Schulthess, Girbau, Electrolux, Miele, LXP, Laundry en vele andere merken.

Interessant voor u ? of toch liever gewoon nieuw!

Dutch Laundry Group koopt groter in dan alle andere leveranciers in Nederland.  Tweedehands apparatuur heeft natuurlijk een  maximum lifetime !!! Reviseren van apparatuur is een kostbaar project, dus een complete revisie van een machine is eigenlijk onbetaalbaar anders had de klant hem zelf wel laten reviseren!

Daarom adviseren wij nieuw !!

Een voorbeeld:

Een oudere 20KG industriële wasmachine van 8 jaar oud komt terug van een klant. De machine moet worden gereviseerd dus dat betekent machine geheel uit elkaar. Nieuwe lagers, nieuwe seals hoe zit het met de speling op de as en het lagerhuis na inspectie en meting blijkt dit goed te zijn!

Dan gaat de trommel weer in elkaar, nieuwe verwarmingselementen, schokbrekers, schokdempers en of veren. Oké de trommel zit weer in elkaar zijn we nog wat vergeten ????

JAZEKER !!!!!

Wat u mist aan dit verhaal is de mechanische slijtage van de trommelas, lasverbindingen en de trommel zelf. Een trommel van een wasmachine krijgt het zwaar te verduren G-krachten van 450G u kunt zich voorstellen dat dit na een periode van 8 -15 jaar op ten duur aan vervanging toe is.

De motor

Motor uit elkaar en voorzien van nieuwe lagers en controle stator / rotor en controle slijtage van de as op slijtage.

Frequentieregelaar

U gaat natuurlijk als een goed huisvader of moeder met uw apparatuur om maar ondanks dat er tegen u wordt gezegd dat de machine regelmatig stofvrij gemaakt moet worden is de frequentieregelaar meestal toch altijd de klos. Stof dat tussen de koelribben gaat zitten zal ervoor zorgen dat de regelaar warmer wordt dan zonder stof. Dus regelmatig deskundig onderhoud is belangrijk voor uw apparatuur ( net als bij uw auto). Maar door de jaren heen zullen uw elektronische componenten slechter worden en uiteindelijk vervangen moeten worden. Denk aan uw besturingsprint, frequentieregelaar, deurprint enz. enz.

Afvoerklep

Ook deze moet worden vervangen i.v.m slijtage aan de interne seal en slijtage in de gearbox.

Samengevat

Als een machine goed en deskundig wordt gereviseerd gaat er heel veel tijd en nieuw materiaal inzitten. Eigenlijk kunnen we zeggen dat een tweedehands machine van 8 jaar oud het niet waard is. Naar gelang de inhoud en de prijs van de machine toeneemt kan dit een omslagpunt hebben. Maar een feit blijft dat u met een machine zit met een oude besturing een oude trommel.

Nog belangrijker is dat de fabrikanten na 10 jaar na de fabricage datum, GEEN onderdelen meer hoeven te maken voor deze machines. Dus u koopt eigenlijk een machine met een oude besturing die weliswaar mooi glimt maar waar mogelijk al geen onderdelen voor te leveren zijn.  En als alle onderdelen in de machine worden vervangen voor nieuw dan zal de machine duurder zijn dan de inkoop van een nieuwe machine. Dus dat zal nooit gebeuren !!!

Dutch Laundry Group doet het anders

Wat is het u waard om ervoor te zorgen dat de oude machine die u wegdoet niet bij uw concurrent om de hoek komt te staan ! Bij Dutch Laundry Goup kunnen wij u gerust stellen. Bij ons is de kans dat zoiets gebeurt 0,0% Bij ons gaan de machines of in de recycle container of naar het buitenland.

Eerlijk zaken doen Dutch Laundry group

Bel voor een afspraak: 085-0654891

info@dutchlaundrygroup.com

 

WASMACHINES
Een oplossing voor iedere klant.

Met een nieuwe reeks wasmachines presenteert FAGOR een grote verscheidenheid
aan modellen, geschikt voor iedere toepassing. De verschillende modellen, met een inhoud
vanaf 8 kg t/m 120 kg, kunnen worden toegepast in de meest uiteenlopende bedrijfstakken.

Deze nieuwe generatie wasmachines combineert de modernste technologie met de beste kwaliteit in onderdelen en materialen. Ze zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologie in water- en energiebesparende systemen. Standaard ook uitgevoerd met Wet Clean functie.

De gebruiksvriendelijke en veelzijdige programmering maken de machines geschikt voor allerlei soorten bedrijven van wasserijen, stomerijen, self-service en commerciële en/of industriële wasserijen tot maritiem, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen of horeca.
De nieuwe modellen zijn uitgerust met de Touch Plus Control. Deze veelzijdige besturing wordt toegepast in de hoog en normaal centrifugerende modellen. Hierdoor heeft FAGOR een zeer breed scala aan wasmachines, waardoor Fagor een van de grootste merken in de markt is.

 

WASDROGERS
De nieuwe serie industriele wasdrogers van Fagor. Het nieuwe drogen.

De nieuwe FAGOR industriële drogers zorgen met hun geavanceerde droogproces voor een evolutie op de markt. De allernieuwste ontwikkelingen in onze machines zorgen voor een veel hoger rendement dan die van andere merken. De FAGOR industriële drogers zijn dan ook de meest geavanceerde drogers in de markt.
Door constante innovatie garanderen wij een continuïteit van onze technische vooruitgang in onze producten. Dit komt vooral naar voren in de nieuwe reeks warmtepomp-, “High Efficiency” en Green Evolution PLUS drogers. Energiebesparing, tijdwinst en kostenreductie in een wasserij zeer belangrijk.

Met een ergonomisch en industrieel design, hebben wij een perfecte balans van functionaliteit en onderhoud voor de gebruiker bereikt. Tegelijkertijd hebben wij tal van accessoires en functies al standaard aan onze drogers toegevoegd die aan alle wensen van iedere klant tegemoetkomen.
Al onze drogers zijn bijvoorbeeld standaard voorzien van een frequentieregelaar, die zorgt voor een optimale trommelsnelheid en instelbare links – rechtsbeweging. Deze functie zit ook standaard op de basismodellen en de ECONOMY-modellen. Een besparing op energieverbruik en het verminderen van de droog tijden wordt bereikt door o.a. gebruik te maken van een SMART vochtigheid sensor, een nieuw systeem op het gebied van intelligente droging (iDry), deur uitgevoerd met dubbel glas, geavanceerd recirculatiesysteem (Green Flow System), thermische isolatie e.d.
Tevens bestaat de mogelijkheid om de panelen uit te laten voeren in roestvrijstaal, en kunnen stoom verwarmde drogers naar wens worden uitgevoerd met lagedruk of hogedruk stoom heaters.

Kortom, voor iedere toepassing hebben wij de perfecte oplossing. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige, goedkope en makkelijk te gebruiken machine, of naar een droger die zo efficiënt mogelijk de maximale prestaties levert. Om ons aanbod compleet te maken zijn er de stapelbare drogers met een inhoud van 2x13kg en 2x16kg leverbaar en uiteraard onze lijn warmtepomp drogers.

 

MANGELS
Breed scala van compacte muurmangels, geschikt voor iedere bedrijfstak.

Met een breed scala aan muurmangels biedt FAGOR een perfecte en innovatieve oplossing voor het strijken en drogen van uw tafellinnen en/of beddengoed, voor alle soorten klanten.
De strijkmangels van Fagor zijn gemaakt om de beste prestaties en productiviteit te behalen met een opvallende energie efficiëntie en tijdsbesparing. Door de eenvoudige bediening zijn de onderhoudskosten bijna nihil.
De strijkkwaliteit van de Fagor mangel staat goed bekend bij zijn gebruikers en wordt beschouwd als een van de sterke punten.

[/responsive]

Bekijk hier alle producten van FAGOR.