Foltex vouwmachines en instekers

Foltex

Foltex B.V. is een Nederlandse fabrkant en vervaardigd onder andere vouwapparatuur, insteekmachines en stackers om textiel te stapelen. De fabrikant Foltex staat zeer hoog aangeschreven door de betrouwbare en degelijke apparatuur. De bediening is zeer veelzijdig maar tegelijkertijd ook zeer eenvoudig.

Foltex en Dutch Laundry Group

Ontwerpen van vouwers, instekers, invoermachines en stapelaars dat is waar Foltex goed in is. De taak van Dutch Laundry Group is om met de verschillende soorten apparatuur een werkende opstelling te maken. Onze fabrikant LACO heeft werelds beste mangels. We nemen samen met u de opstelling en productie door. Wij zorgen ervoor dat de gehele combinatie vlekkeloos werkt bij u op de werkvloer en tevens zorgen wij ervoor dat deze netjes blijft onderhouden.

Dutch Laundry Group

Dutch Laundry Group zorgt ervoor dat uw aanvraag wordt beantwoord met een opstelling van bijvoorbeeld een insteker, mangel, vouwer en stapelaar. eVerschillende soorten instekers, vouwers voor platgoed, badstof en kleding en stapelaars van Foltex gebuiken wij om onze moderne mangelstraten tot een geheel te brengen. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze klanten.

Foltex Instekers – Flatwork Feeders

De insteekmachine FlexFeed SP300-400 is handig voor een handmatige en vacuüm gestuurde invoer van zowel kleine als grote stukken textiel. De Flexfold LP1 300 / 400 is een insteekmachine die meerdere items tegelijk kan verwerken. De industriële insteekmachine heeft zowel een enkele en een meerstrooks modus. Daarnaast is deze FlexFold insteker in verschillende werkbreedtes te verkrijgen. De Flexfold LP2 300/400 is een van de meest veelzijdigste Flatwork Feeder en kan worden uitgvoerd met met 2 of 3 bufferstations. De LP2 300-400 kan 2 keer zoveel textiel verwerken als de LP1. Uiteraard moet de mangel dee capaciteit dan ook aan kunnen. Beide instekers staan voor hoge productiviteit en een sublieme invoer kwaliteit.

Badjassenvouwer

Een vouwmachine voor al uw badjassen. Iedere dag krijgen we klanten die op zoek waren naar deze gigantische klus in sauna’s, hotelketens enz. enz. De Foltex EasyFold Bathrobe is een prachtige machine die dit eenvoudig en snel voor u overneemt.

Handdoekenvouwer

De meest verkochte vouwmachines voor het vouwen van alle soorten platgoed, waaronder handdoeken, hoeslakens, kussenslopen, dekens en ander linnengoed. ( Drywork vouwers) . De modellen FlexFold AT series, MT200 series en de BT300 series zijn zeer gewild in de Nederlandse en Buitenlandse markt. De badstof vouwers uit de AT series zorgen voor een hoge productiviteit tot wel 1600 stuks per uur. Deze serie is veelzijdig en te gebruiken voor producten met afmetingen van 90 cm tot en met 230 cm. De MT200 serie is een vouwmachine met de franseslag de vouwbladen zijn geschikt zijn voor het vouwen in de lengte methode. Heeft u dunne of dikke dekens die netjes moeten worden gevouwen dan is er de BT300 serie perfect voor u. De machine kan eenvoudig worden bediend door 1 of 2 operators.

Werkleding / Persoongebonden wasgoed

Heeft u veel overalls om te vouwen dan is het natuurlijk raadzaam om eens te kijken naar onze Foltex vouwer voor bedrijfskleding. Maar ook voor persoonsgebonden wasgoed hebben wij prachtige standalone vouwers staan. Voorsorteren is niet nodig want de FlexFold AT180 slim doet dat gewoon voor u. Heeft u iets te vouwen, te strijken en moet het automatisch en snel ingevoerd worden ? Dutch Laundry Group heeft het ….

Foltex Stapelaars – Stackers

Foltex Stapelaars helpen u om het werk aangenaam te maken. Alles netjes automatisch gestapeld met de juist ingestelde hoeveelheden die u heeft ingegegeven.

De verschillende stapelaars:

FlexStack SS420 en de FlexStack RO500.

De FlexStack SS420 is een stapelaar die uitermate geschikt is voor kleine artikelen en heeft maximaal 3 rijstroken. De stacker is te gebruiken als standalone unit, maar uiteraard ook in combinatie met vouwmachine die achter een mangel staat. Daarnaast kunt u ook de productiesnelheid zelf regelen.

De FlexStack RO500 werkt met een hhigh speed roll-off systeem. Deze stapelaar is ook zeer eenvoudig in gebruik en kan zowel standalone gebruikt worden of gecombineerd in een mangelstraat met vouwer.

Foltex insteker, vouwer, stapelaar Dutch Laundry Group

Dutch laundry Group met meerdere vestigingen in heel Nederland en partners in Belgie werkt alleen met fabrikanten waar wij voor 100% achter staan. Door het combineren van alleen het allerbeste bent u ervan verzekerd dat u weer probleemloos en met de hoogste mogelijke kwaliteit uw textiel kan verwerken. Door het combineren van bijvoorbeeld de LACO mangels met de insteekmachines, vouwmachines en stapelaars van Foltex.

De DLG specialisten voor uw wasserij, stomerij en wassalon

Wilt u meer weten over onze productenrange ? Hoe een machine werkt of wat wij voor u kunnen betekenen? Dutch Laundry Group heeft meerdere vestigingen door heel Nederland. We kunnen altijd bij u langskomen om het een en ander vrijblijvend te bespreken en op te meten.
 
U kunt ons bereiken via telefoonnummer 085-0654891, e-mail naar iinfo@dutchlaundrygroup.com of vraag direct uw offerte aan!

Foltex insteek